Per una vida més humana i digna. Assemblea anual d’Enllaç Solidari

(Enllaç Solidari) Com cada any en aquestes dates, dimecres passat, dia 12, Enllaç Solidari va fer l’assemblea anual. Una part de l’ordre del dia ve marcat pels estatuts de la ONG: presentar la memòria d’activitats del 2018 així com el resultat econòmic i el pressupost.

És evident que una ONG no es proposa tenir guanys, sinó mirar de trobar els recursos per als projectes en què col·labora. El projecte més important per a nosaltres és el d’apadrinament d’infants del Brasil en risc de malnutrició. Es manté bé, tot i que cada any hi ha una lleugera caiguda en el nombre de padrins o col·laboradors. Mai no s’ha deixat cap infant ni família sense l’ajuda mensual quan ha quedat sense padrí o padrina, però no sempre hi ha recursos per poder incorporar al projecte nous infants que ho necessitarien.

Durant el curs 2017-18 es va col·laborar amb els Claretians de l’Índia per a la construcció de casetes per a famílies sense sostre. Es va poder ajudar amb 21.785€. Ells en demanaven 24.620.

Aquest curs, i fins a finals de juliol, col·laborem amb els Claretians de Congo per posar energia elèctrica amb plaques solars al “Kindi Secondary Hospital”. Esperem poder-nos acostar a la quantitat demanada de 24.146,99 €.

El més important és fer-nos conscients i solidaris de les situacions de necessitat en què viu tanta gent i col·laborar amb ells a fi que tots aconseguim una vida més humana i digna.

20190612_assemblea-enllac-soldari (5) 20190612_assemblea-enllac-soldari (6) 20190612_assemblea-enllac-soldari (1) 20190612_assemblea-enllac-soldari (4) 20190612_211450

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection