Vicente Sanz, nou arxiver general dels claretians

archivista-generale

(Roma) El superior general Mathew Vattamattam ha nomenat el pare claretià Vicente Sanz Tobes com a nou arxiver general per tres anys. Aquest nou servei s’ha fet efectiu a partir d’aquest dilluns 1 de juliol de 2019. Vicente substitueix al pare Julio García Martín, que torna a la Província de Santiago, després d’onze anys al càrrec (2008-2019). L’arxiver general assumeix, entre d’altres fons, l’Arxiu Claret de Vic, que depèn del govern general.

El pare Vicente va néixer el 13 d’octubre de 1945. La seva primera professió va ser el 15 d’agost de 1962 a Ciudad Real. Va estudiar Filosofia a Segòvia de 1962 a 1966. Després va fer la professió perpètua el 13 de maig de 1967, a Roma, durant el seu segon any d’Estudis Teològics al Claretianum (1966-1969). Va obtenir la seva Llicenciatura en Teologia a la Universitat Lateranum de Roma, estudiant de 1969 a 1970. Va ser ordenat sacerdot el 17 de maig de 1970 a Roma. Va realitzar la llicenciatura en Ciències Polítiques i Socials a Roma i a Madrid. Va ser nomenat Formador a Segòvia i després professor del Col·legi Claret a Madrid durant cinc anys. Posteriorment va ser Superior Local d’Aranda de Duero (1980 – 1986) i, durant aquest temps, va ser triat Prefecte d’Apostolat de la llavors Província de Castella (ara part de la Província de Santiago). En aquest servei es va exercir de 1986 a 1995. Després va ser elegit superior provincial. Aquest servei el va realitzar durant nou anys (de 1995 a 2003). En 2003 va ser elegit prefecte general d’apostolat. El 2010 va ser nomenat rector de la Basílica Parroquial de l’Immaculat Cor de Maria a Roma. El 2015, va ser nomenat procurador general de Missions (fins a 2018) i superior local de la cúria general fins ara.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection