Els parroquians de Santa Maria de Sallent, d’excursió a Castellfollit de la Roca, Besalú i Figueres

(Santa Maria de Sallent) Unes 23 persones vinculades a la parròquia de Santa Maria de Sallent van participar aquest dissabte dia 6 d’una sortida com fi de curs visitant Castellfollit de la Roca i els estrets carrerons del poble que desemboquen a l’antiga església de Sant Salvador, a l’extrem de la cinglera, on hi ha un mirador amb unes vistes privilegiades.

Després a continuació de la ruta, el poble de Besalú, que va ser la seu d’un important comtat independent. Compta amb un conjunt històrico-artístic medieval considerat com un dels més ben conservats de Catalunya. Formen part d’aquest conjunt l’antiga església del monestir de Sant Pere del segle XII, de la que destaca l’originalitat del seu deambulatori; l’església de Sant Vicenç del segle XII, on es conserva una capella gòtica lateral dedicada a la Vera Creu; la façana de l’antiga església hospital de Sant Julià del segle XII; la Casa de Cornellà, monument romànic del segle XII i la sala gòtica de la Cúria Reial. En destaca tot el call jueu, i en especial el Micvé.

Després de dinar es feu ruta fins al poble de Figueres, i al final de la jornada retorn altre vegada cap a Sallent.

20190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-420190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-320190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-2
20190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-6 20190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-5
20190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent

20190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-720190706-sortida-parroquial-santa-maria-sallent-8

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection