Casal Claret: “Posar la vida al centre vol dir estar atentes a l’altre”

20190625-casal-claret-les-lloses

(Casal Claret) “Posar la vida al centre pel Casal Claret significa re-conèixer a cadascú i cadascuna amb tot allò que som i que podem aportar. Posar la vida al centre per nosaltres vol dir estar atentes a l’altre, vol dir cuidar-nos, escoltar-nos, tocar-nos i estar al servei dels altres”.

Així ho entén l’equip de gestió de tècniques del Casal Claret que dimarts 25 i dimecres 26 de juny, com cada any solen fer a final de curs, es van retirar a les Lloses per fer una valoració tranquil·la i acurada dels projectes que han dut a terme aquest curs 18-19.

A mesura que anaven valorant cada projecte i cada acció feta s’adonaven del valor de la tasca feta, també de les seves fragilitats i mancances, les quals formen part d’aquest camí compartit de creixement i transformació.

S’enduen als seus cors les vivències dels infants i adolescents durant tot el curs, les seves rialles i somriures, els seus xiscles, malifetes i conflictes amb els quals han crescut. També els fruits que s’han endut les dones a nivell emocional i de coneixements. La xarxa creada, les ajudes donades i rebudes. Les aportacions de valor inestimable de tot el voluntariat que ha col·laborat i que són part de la casa. Les orientacions i el suport de la junta directiva per fer caminar des d’un lloc menys visible el Casal.

“Gràcies a totes i tots per fer possible aquest engranatge. Durant l’estiu reposarem tot el rebut dins nostre per donar-li forma i contingut per recomençar novament al setembre”, han expressat.

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection