Els claretians disposen tres cases noves per a famílies afectades per les inundacions de Kerala

(Wayan, Índia) Aquest diumenge des del Projecte Visió, i amb la presència del pare Peter D’Souza, vicari de la província de Bangalore, es van lliurar les claus de tres cases a famílies afectades per la inundació en Wayan, Kerala, Índia. És una iniciativa dels Missioners Claretians de la Província de Bangalore, que ha estat treballant a Wayan des de les últimes inundacions d’agost a Kerala.

Les inundacions van matar unes 500 persones i van destruir 16.000 cases a tot l’estat. El Projecte Visió es va posar en marxa immediatament amb activitats d’ajuda proporcionant menjar, roba i aigua potable. Es van fer tres-cents refugis temporals per a les famílies que van perdre casa seva, principalment per a la població tribal de Wayan.

Actualment s’estan construint 25 cases per a la seva rehabilitació total. Persones amb discapacitats, famílies amb vídues i ancians són els receptors d’aquest projecte, que ha prioritzat tres famílies amb necessitats especials, així com les cases que no estan cobertes sota els paràmetres governamentals.

Cada casa té dos dormitoris, un vestíbul, cuina, bany i sostre de ciment reforçat. Cada casa costa 500.000 rupies (aproximadament 6.250 euros). Es construeix en el terreny de les víctimes de les inundacions. S’ha trigat uns sis mesos a completar les cases.

2019070707-kerala 2019070707-kerala-2 2019070707-kerala-3 2019070707-kerala-4

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection