[FOTOS] 70è Aplec de Matagalls

000IMG_20190714_112249El tradicional Aplec de Matagalls ha celebrat la setantena edició. Aquest diumenge es va fer l’ascensió al Montseny on el bisbe de Vic, Romà Casanovas va presidir l’eucaristia el cim del Matagall, amb qui va concelebrà el pare claretià Dionisius Paskalis.

Com és habitual es va fer el lliurament dels diplomes que reconeixen la constància dels qui pugen cada any. Es va celebrar també la restauració i millores fetes aquest any a la font del Sot del Rector i la font de Santa Joaquima de Vedruna, beneït agua portada de les fonts. A la tarda la trobada va continuar amb una ballada de Sardanes a Viladrau.

La trobada està impulsada pels missioners claretians i organitzada per l’associació Amics Aplec de Matagalls. La celebració recorda l’estada de Sant Antoni M. Claret a Viladrau. Mossèn Cinto Verdaguer parlava en un dels seus poemes de la creu del Matagalls com a símbol de “la Pàtria en la més alta serra” que s’acostava a Déu.


 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

TROBADA GOVERN GENERAL I SUPERIORS MAJORS A XILE

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection