Trobada de les comunitats claretianes del sud d’Europa a Itàlia

ECLA-20190712-Pellegrini-in-Europa(Claret.org) Sisena reunió i trobada de diàleg entre les comunitats Missioneres Claretianes de l’àrea europea que comparteixen la vida i missió amb els laics acollint i treballant amb les persones al marge de la societat, amb els joves i amb les dones. La trobada s’ha fet a la Casa sul Pozzo, a Lecco, a Itàlia, del 9 al 12 de juliol. De la província claretiana de Catalunya hi ha participat el pare Joan Soler i tres laics vinculats al Casal Claret de Vic.

La característica principal d’aquestes experiències és la de participar en la vida diària de les persones, de contribuir al canvi en els seus contextos de vida intentant tenir una posició crítica i constructiva, imaginant i experimentant alternatives viables. El títol de la trobada, “Pelegrins a Europa”, indica tant el mètode de treball utilitzat en la reunió com la perspectiva que ha de caracteritzar la futura col·laboració entre les comunitats claretianes: prendre la iniciativa de sortir a la trobada els uns cap als altres (fins i tot sense esperar una invitació).

Amb aquesta trobada es completa un camí que va començar el 2014, i que posteriorment es va desenvolupar en esdeveniments anuals a Marsella (França), Carvalhos/Porto (Portugal), Bilbao i Vic . El propòsit de la trobada ha estat tractar d’imaginar el futur a curt i mitjà termini, i trobar un terreny comú per a una col·laboració més estructurada, continua i incisiva, donada la gravetat dels problemes que travessen el sud d’Europa.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

TROBADA GOVERN GENERAL I SUPERIORS MAJORS A XILE

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection