225 nens apadrinats per Enllaç Solidari el curs 2018-2019

(Enllaç SolidariAquesta setmana Enllaç Solidari ha fet el tancament de les activitats programades per al curs que hem acabat. Per això, en el cartell adjunt presenten un petit balanç de les cooperacions més importants que han pogut oferir durant aquests mesos. S’hi fa referència als dos projectes que són permanents: l’Apadrinament d’infants al Brasil, i el suport als dos cooperants que acompanyen els infants apadrinats i les seves famílies. I s’informa del projecte que hem ajudat a finançar aquest curs: posar energia elèctrica, amb plaques solars, a l’hospital de la missió claretiana de Kindi, a la R.D. del Congo. Des d’Enllaç donen les gràcies a totes les persones i entitats que ho han fet possible. Durant el mes d’agost l’entitat farà vacances i al setembre es posaran de nou en marxa.

enllac-solidari-resum-curs-2018-2019

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection