Els joves del Centre Claret de Girona tanquen el curs entre Lourdes i la jornada de Silenci

Els joves del Centre Claret de Girona van viure el final de curs entre pelegrinatge i jornada de Silenci. Del 10 al 14 de juliol un grup de joves del Centre Pare Claret de Girona van participar d’unes jornades de peregrinació organitzades per la Comunitat francesa de les Benaurances al Santuari de Lourdes.  Van ser uns dies molt intensos de pregària, conferències, celebracions, danses i cants de lloança. També van viure amb alegria l’ordenació de quatre nous preveres.

2019-Lourdes (128) 2019-Lourdes (58) 2019-Lourdes (23)DSC_0908

Com cada tercer diumenge de mes, un grup de joves-adults del Centre Pare Claret de Girona es van trobar a Brunyola per celebrar junts una nova jornada de Silenci. En aquesta ocasió van poder gaudir de la companyia del pare Jordi Tarrés i del pare Marcel·lí Fonts, missioner al Japó que aquests dies ha estat a Catalunya. El pare Font va poder compartir amb els participants la seva experiència missionera. La propera jornada de Silenci tindrà lloc el diumenge 15 de setembre.

IMG_2738

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection