Diumenge 15 de setembre, Aplec Martirial al Mas Claret

cartell-aplec-mas-claret-2019

El proper diumenge 15 de setembre els Claretians de Catalunya es reuniran a Ribera d’Ondara, a la Segarra, per fer memòria dels màrtirs Claretians en el tradicional Aplec del Mas Claret. El 1936 disset claretians van ser assassinats al Mas Claret i el 2017 van ser beatificats a la Sagrada Família, junt amb la resta de màrtirs claretians. L’Aplec d’enguany començarà a les cinc de la tarda. El pare Josep Roca presidirà l’eucaristia, acompanyat del pare Ricard Costa-Jussà, provincial dels Claretians de Catalunya, i d’altres concelebrants.

El juliol de 1936 una part de la comunitat i dels estudiants claretians de Cervera es van refugiar a la casa del Mas Claret. Després d’estar controlats durant tot l’estiu, el 19 d’octubre van ser afusellats en un marge al costat del Mas. El lloc és conegut com a “camps dels màrtirs”. Des del 1943 els claretians hi celebren l’Aplec Martirial cada tercer diumenge de setembre en memòria de tots els màrtirs claretians. El 2018 va tenir lloc la 75a edició de l’aplec.

L’espai del Mas Claret està obert a tota mena d’activitats amb els grups més diversos: escoles, grups de catequesi, de pastoral juvenil o familiar.

  • Cartell Aplec Mas Claret 2019 en JPG i en PDF

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection