L’esperança marca la trobada d’Enllaç Solidari a Girona

20191006-festa-enllac-solidari-girona (31)

(Enllaç Solidari) Una cinquantena de socis, padrins, voluntaris i d’altres persones properes a l’entitat han celebrat aquest diumenge la Festa d’Enllaç Solidari. Una trobada anual i oberta a la participació que enguany ha preparat amb cura, estimació i treball la comunitat del Centre Claret de Girona. 

“Una bona oportunitat per continuar la nostra missió solidària amb nous ànims i sempre amb esperança”, valora el claretià Josep Roca, president d’Enllaç Solidari. Alhora, agraeix la feina dels que han fet possible la trobada d’aquest 2019.

La presidenta de Càritas Girona, Maria Dolors Puigdevall, va parlar sobre ‘Voluntariat i esperança’. El claretià Ramon Olomí, una de les persones que ha estat a Enllaç des dels seus inicis, va presidir la celebració de l’Eucaristia. Tot seguit, dinar fratern i animat per una bona conversa. I la sorpresa d’aquest any: la magnífica visita guiada a la catedral de Girona.

Per tant, espai de reflexió i formació. Celebració acollits per la comunitat del Centre Claret. Oportunitat per retrobar-nos persones amigues i conegudes, per parlar i compartir. Una tarda cultural molt ben aprofitada coneixent el riquíssim patrimoni de la catedral de Girona. 

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection