El Casal Claret participa a la jornada de portes obertes als centres de culte de Vic

jornades-centres-culte-vic

Del 12 al 24 de novembre Vic celebra de les II Jornades de portes obertes als centres de culte de la ciutat de Vic. L’objectiu, amb les activitats que s’han dut a terme des de 2017, és promoure un espai de trobada, de diàleg i de reconeixement entre les diferents confessions, a més d’acostar a la ciutadania la diversitat religiosa present a la ciutat i al país.

Enguany la proposta parteix del treball conjunt entre les comunitats religioses i l’Ajuntament de Vic, i es concentra en dos caps de setmana de portes obertes, a més de diverses activitats durant la setmana que acaben de complementar el programa d’actes.

Des del Casal Claret de Vic organitzen, junt amb diverses confessions presents a la ciutat, la pregària interreligiosa que tindrà lloc el dia 22 de novembre.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Materials Advent 2019

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection