El col·legi Claret de Barcelona celebra la setmana de la ciència amb més de 20 activitats

SetmanaCienciaClaret19(Claret Barcelona) El col·legi Claret de Barcelona s’adhereix a la 24a Setmana de la Ciència que tindrà lloc a Catalunya entre el 8 i el 17 de novembre. Aquesta iniciativa tindrà lloc també el Col·legi Claret de Valls.  En el cas de Barcelona, l’escola, amb l’objectiu de donar una educació integral que vagi més enllà del currículum, ha preparat per aquesta setmana més de 20 activitats diferents relacionades amb la ciència i la investigació per als alumnes d’ESO i Batxillerat.

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO i de Batxillerat visitaran el Cosmocaixa, El Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), el Parc de Recerca Biomèdica (PRB), l’Institut de Ciències del Mar (CSISC) o l’Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF). També gaudiran de diverses conferències de divulgació científica sobre nanotecnología, malalties minoritàries, reproducció assistida, tècnica fotogràfica, economia, fakenews i videojocs.

Les activitats tindran lloc entre el dilluns 11 i el divendres 15 de novembre i portaran el lema ‘Experimentem, vivim i descobrim la ciència!’.

Per les conferències l’escola ha convidat, entre d’altres experts i professionals, l’investigador de l’Institut de Nanociència i Nanotecnologia de Catalunya Àlex Argemí que, amb una sessió teòrica i pràctica, endinsarà els alumnes en el món de la nanotecnologia. El doctor Daniel Mataró de la Clínica Eugin introduirà els alumnes en la medicina de la reproducció i, en concret, en les tècniques de reproducció assistida, la inseminació artificial i la fecundació in vitro. L’exalumne i estudiant Nil Rodelles parlarà sobre el tractament de dades i l’elaboració i la interpretació de gràfics.

Els responsables de la Marató de TV3, d’altra banda, parlaran als alumnes d’ESO i Batxillerat sobre les malalties minoritàries.

també participa de la Setmana de la Ciència.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection