El menjador de La Taulada de Valls obre el sopar dels dijous

Un grupet de voluntaris han començat la iniciativa d’oferir un sopar els dijous als usuaris del menjador social La Taulada, que promou la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. És una hora llarga entre sopar i compartir amb una taula comuna, i la intervenció de tots, tal com ha explicat el pare Joan Font.

Un arbre amb arrels i fruits ha simbolitzat la primera trobada: cal veure primer quines són les nostres arrels, d’allà on venim, país, nació, poble, la vida que portem a sobre, la cultura que hem assimilat, els costums que ens hem fet nostres, la religió que professem i que sentim més a prop o més llunyana, el barri que m’ha acollit o m’ha marginat… Cadascú expressava amb un post-it el que en aquell moment sentia.

Després van mirar de trobar els fruits que porten aquestes arrels i que cadascú pot donar, com ara: el respecte, repetit en més d’una expressió, la pau, la solidaritat, la justícia, la llibertat, l’alegria , la felicitat, la tendresa, la humilitat, el compartir, la generositat, la legalitat… El pare Joan va anar comentant alguns d’aquests fruits, remarcant especialment “la legalitat” com alguns dels assistents que estan “il·legals” però que estan al nostre país, i com cal oferir camins que accelerin la legalització de la seva vida entre nosaltres, com a vegades passa amb la burocràcia ens barra el pas i malvivim.

Va remarcar que aquesta és una lluita que ell no vol abandonar i que amb tot l’equip farà el possible per trobar solucions a cada problema. Va remarcar també que si hi ha bones arrels els nostres fruits seran sempre bons, però que mai s’han de quedar en pura teoria, que la gent “ens coneixerà pels fruits que donem”, com ens diu l’Evangeli de Jesús. Tots van valorar el sopar del 21 de novembre positivament. La trobada es repetirà cada dijous.

20191121-sopar-dijous-taulada 20191121-sopar-dijous-taulada-arbre

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection