Claret publica ‘Noè i el diluvi’, de Jesús Ballaz i Mercè Tous

9788491362463

L’Editorial Claret publica Noè i el Diluvi de Jesús Ballaz i Mercè Tous. Ballaz és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha realitzat estudis de Teologia. És Premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor de més de quaranta llibres de literatura infantil i juvenil, traduïts a diferents llengües. Mercè Tous és una jove Il·lustradora, especialitzada en infantil i juvenil amb un gran reconeixement internacional.

El llibre forma part de la col·lecció ‘Relats de Bíblia’, que just s’entrena amb aquesta publicació. Noè i el diluvi va dirigit a joves a partir de 6 anys i utilitza un llenguatge directe i senzill per facilitarne la comprensió i fer-lo més amè. Els dibuixos il·lustrats que ens regala la il·lustradora ens acompanyen i ens endinsen en aquest relat de la Bíblia protagonitzat per Noè.

Els personatges que apareixen a les bones narracions resten per sempre en la memòria del lector i encara que siguin històries inventades, expliquen grans veritats. Tal i com el papa Francesc ha recordat a l’encíclica Laudato Si’, aquest relat ens ensenya la importància de respectar la vida del nostre planeta: la vida sobre la terra depèn del nostre comportament. I ho fa mostrant-nos una nova visió de la història de Noè: la visió d’un Déu “Salvador”.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection