Cada dimecres, formació bíblica oberta a la parròquia dels claretians de Lleida

Biblia

(Conxita López –Parròquia Claret Balàfia/Lleida) El proper diumenge 26 de gener s’escau el Diumenge de la Paraula de Déu, tal com ha establert el papa Francesc pel tercer diumenge del Temps Ordinari. El Papa també ha marcat pel 2020 la celebració de l’Any de la Bíblia. Amb aquestes dues fites, la parròquia Sant Antoni M. Claret de Lleida vol col·laborar en la difusió de la Bíblia. I recorda que la parròquia ofereix cada dimecres sessions de formació bíblica obertes a tothom que pugui estar interessat, sigui feligrès de la parròquia o no.

Fa anys que la parròquia  imparteix aquesta formació bíblica per mitjà del pare claretià Jaume Sidera, expert en Bíblia i de reconegut prestigi tant a casa nostra com a d’altres indrets. Cada dimecres, de vuit a nou del vespre, es reuneix amb un grup de persones per llegir, comentar i preparar les lectures de la missa del diumenge següent. També hi ha lloc per a la pregària sobre els textos treballats.

És una reunió amena, on tothom pot participar amb els seus comentaris o punts de vista sobre els textos. Sovint, el comentari de les lectures porta a actualitzar els seus ensenyaments a les circumstàncies d’avui dia, i és que la Paraula de Déu no és quelcom passat, sinó ben actual. En definitiva, és un temps de formació i creixement espiritual amb la Bíblia com a suport.

Les reunions tenen lloc als locals parroquials situats al número 8 del carrer Mossèn Pelegrí de Lleida, els dimecres de 8 a 9 del vespre, durant el curs escolar. No cal fer cap tipus de inscripció ni pagar res per participar-hi. Tampoc implica l’assistència obligatòria, atès que no es una lectura continuada de la Bíblia, sinó dels textos que la litúrgia marca per les misses dominicals, tot i que els que hi participen de manera habitual, constaten l’enriquiment que suposa anar-se’n familiaritzant amb les Sagrades Escriptures.

És molt més senzill: la persona que n’estigui interessada es pot presentar al lloc indicat, sense previ avís, i participar de la formació que s’imparteix aquell dia. El calendari de sessions es pot consultar en l’agenda del web parroquial.

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection