Alumnes de Batxillerat del Claret Barcelona descobreixen la cara solidària de la ciutat

(Claret Barcelona) Els alumnes de 1r de Batxillerat van tenir l’oportunitat de descobrir diverses fundacions solidàries tals com El Casal d’infants del Raval, La Fundació Pare Manel i la Comunitat de Sant Egidi, el darrer dimecres de gener. Aquestes institucions es dediquen a donar suport a les persones més desfavorides de cada barri com els nens i nenes de famílies pobres, en el cas del Casal.

Allà, diversos representants de cada associació van explicar què es feia en cada un d’aquests locals i els beneficis que aporten per a una societat més justa i amb igualtat d’oportunitats. També van explicar de quina manera treballen i per a qui és orientat el seu suport.

D’aquesta manera, respecte les altres vegades que s’ha fet aquesta activitat, “Ha estat un bon any” manifesta Oriol Ràfols, el principal organitzador de la sortida, ja que va haver-hi diverses sorpreses: el Pare Manel, de la fundació que duu el seu nom, havia anunciat que no podria assistir-hi però va poder-ho fer i, a diferència d’altres anys, al Casal d’infants del Raval, van poder fruir de la presència d’un testimoni de la vida al carrer i de la falta de recursos, en Tchaka, un jove africà que va marxar de casa als setze anys.

A més, com que els cursos d’anys anteriors havíem tingut temps de sobres per anar als diferents locals, enguany, es va proposar visitar diversos punts clau del barri per poder conèixer millor la realitat dels veïns que hi viuen.

Tot i això, alguns alumnes que van visitar aquestes fundacions creuen que, malgrat s’ho van passar molt bé, també voldrien poder participar de manera més activa al centre ajudant als desfavorits i poder parlar amb algun altre testimoni de l’ajuda que ofereixen aquests centres.

En conclusió, la majoria d’alumnes que van ser partícips d’aquesta sortida afirmen, com ho va fer la cap d’estudis de Batxillerat, Judith Pla, que aquesta excursió “Ha estat molt bé”.

Escrit per: Lluc Chavarria, 1r Batxillerat.

20200129-altrabarcelona 20200129-altrabarcelona-2

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection