El segon recés per a majors de 70 anys a La Fragua, en família claretiana

20200228-fragua-70anys

Nou missioners claretians, tres missioneres claretianes i dues germanes de Filiació Cordimariana participen durant aquest mes de març al recés ‘Fragua per als 70 anys i més’. De Catalunya hi participa el claretià Ramon Olomí. El Centre Fragua, a Los Negrales (Madrid), ofereix aquest instrument per garantir la formació permanent de la gent gran. La participació femenina és la novetat d’aquesta segona edició. Un nou horitzó desitjat des de fa temps, per seguir estrenyent els llaços entre membres diversos de la família claretiana.

“Desitgem prosseguir el nostre creixement com a persones consagrades, reconèixer les nostres biografies com a relat de salvació, madurar les nostres més profundes conviccions, cuidar-nos amb saviesa i esperar el futur amb confiança”, apunten els participants. Amb aquestes quatre setmanes de pregària i treball aprofundiran en la tardor de la vida, des de l’experiència carismàtica del pare Claret. Tindran ocasió per recordar, reflexionar, pregar, celebrar i compartir sobre la seva existència.

La trobada, iniciada divendres 28 de febrer amb una eucaristia, coincideix amb la quaresma. Aquest temps litúrgic marcarà un ritme intens a la pregària. “Hem començat satisfets perquè comptem amb el vostre suport i oració, sabent que ‘encara que físicament ens anem consumint, interiorment ens renovellem cada dia més’” diuen referint-se al passatge 4,16 de la segona carta als Corintis.

20200228-fragua-70anys-familia-claretiana 20200227_fragua-70anys 20200228-fragua-70anys-2

Tags: , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection