El bisbe claretià Luis Ángel de las Heras, nou president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada

luis-angel-de-las-herras-2

La Conferència Episcopal Espanyola ha escollit, en l’assemblea plenària d’aquest dimarts 3 de març, el bisbe claretià Luis Ángel de les Heras Berzal com a president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada. De les Heras liderarà aquesta comissió que s’encarrega d’organitzar les Jornades eclesials de la Vida Consagrada (2 de febrer) i el dia Pro Orantibus (diumenge de la Santíssima Trinitat), i de mantenir contacte regular amb vicaris i delegats episcopals per a la vida consagrada, i també amb superiors i superiores de comunitats monàstiques.

Luis Ángel de les Heras (Segòvia, 1963) va ser escollit superior provincial dels Missioners Claretians de la Província de Santiago el 2012 i president de la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER) el 2013. Des del maig de 2016, és bisbe de la diòcesi de Mondoñedo-Ferrol i el novembre d’aquell mateix any es va incorporar a la Comissió Episcopal de la qual ara ha estat nomenat president.

Els missioners claretians de Catalunya felicitem de las Heras en aquesta nova responsabilitat al servei a la Conferència Episcopal Espanyola i de la vida religiosa al conjuny de l’Estat.

Recuperem aquí l’entrevista que li va fer el portal Catalunya Religió com a president de la CONFER, quan el 2015 va participar de l’Assemblea General de la Unió de Religiosos de Catalunya celebrada al Seminari Conciliar de Barcelona:

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection