La parròquia del Lledó de Valls celebra la II setmana d’espiritualitat quaresmal

(Parròquia de la Mare de Déu del Lledó) Una trentena de persones han participat de la II setmana d’espiritualitat Quaresmal a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls. De dilluns dia 2 a dilluns dia 9. És una experiència que ja va fer l’any passat i que va agradar molt als participants. Per això s’han animat a fer la segona setmana, que també podem dir que ha estat ben acollida per un bon grup de feligresos. El treball es fa en base al llibre del pare claretià Josep Roca sobre la Lectio Divina.

Cada dia al vespre es reuneixen per a rebre els punts de reflexió que cadascú fa a casa seva. Aquesta és la gràcia ja que és a casa que es poden organitzar l’estona de reflexió diària. Quan es trobem el vespre abans comparteixen també, qui ho vol, alguns dels punts que han estat d’interès personal i que poden enriquir als altres. Finalment qui vol participa de la missa del vespre, per arrodonir la reflexió amb la trobada amb el Pa compartit.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection