El superior dels claretians demana “pregària i intercessió” davant del coronavirus

El superior general dels missioners claretians, Mathew Vattamattam, ha emès aquest divendres un missatge des de Roma convidant als missioners claretians d’arreu del món a unir-se en la pregària davant de la propagació del coronavirus. De la mateixa manera, diu, que l’Església ha afrontat «moments històrics d’epidèmies cuidant dels malalts i de les seves famílies», recomana ara portar «les preocupacions de la gent en adoració al Santíssim i a la Mare de Déu amb el res del Rosari».

Ja fa uns dies que Vattamattam va enviar un missatge a tots els superiors majors indicant la situació dels membres de la congregació a Roma enmig del tancament de tot el país i el brot de Covid-19. En aquell primer missatge ja va dir que «els nostres cors estan amb els malalts i amb les zones més afectades» i que calia «cooperar plenament amb les mesures del Govern per prevenir la propagació de virus».

missatge-pare-general-covid19

Aquí podeu llegir en català el missatge del superior general d’aquest divendres 13 de març:

Estimats germans,

Salutacions fraternals. Gràcies per unir-vos a nosaltres en la pregària i la comunió fraterna. El COVID 19 ha arribat al seu punt màxim a Itàlia en els últims dies i el Govern ha pres mesures estrictes per aturar la seva propagació. Aquestes inclouen un tancament complet a tot Itàlia, excepte per als serveis essencials. No sortim de casa en absolut. Tots els serveis com la recepció, la neteja i el rentat són atesos per nosaltres. Potser haurem de començar a cuinar també la setmana que ve. Tot el país està unit per lluitar contra el terror de virus. Els estudiants fan classe en línia. El Govern General segueix amb les seves sessions intensives de consell d’aquest mes.

El virus ha afectat ara uns 125 països i Itàlia està a la part superior de la llista de països amb nous casos afectats. Esperem que baixi en una setmana. L’Església a tot el món ha unit les seves mans en l’oració d’intercessió i adoració. També en el passat, l’Església es va enfrontar a moments històrics d’epidèmies cuidant dels malalts i de les seves famílies, i donant suport als treballadors sanitaris de totes les maneres possibles, especialment portant les preocupacions de la gent en adoració al Santíssim i a la Mare de Déu amb el res del Rosari.

En l’últim Capítol General, afirmem la nostra crida a ser “evangelitzadors amb Esperit” que «preguen i treballen, es comprometen socialment i missionerament i respiren amb el pulmó de l’oració i la intercessió» (MS 23). Aquest és un moment de pregària i intercessió pel món que pateix. Convido a tots els organismes Majors a triar un dia per l’oració especial d’intercessió la propera setmana i dedicant temps a l’adoració de l’Eucaristia i a el res del Rosari. La Conferència Episcopal Italiana ha establert el 19 de març a les 21 hores per resar junts, i com a fidels creients, el Rosari. Invoquem també la intercessió de sant Antoni Maria Claret, el nostre Fundador, i dels nostres germans màrtirs.

Estimats germans, unim les mans, els cors i les ments junts amb els nostres germans i germanes per afrontar aquest moment d’angoixa mundial.

Fraternalment,

P. Mathew Vattamattam CMF

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection