Gobierno Provincial

El darrer capítol provincial del 2016, va elegir per al sexenni 2016-2022, el següent Govern Provincial:

P1010403Govern Provincial de Catalunya. D’esquerra a dreta: G. Josep Codina i Plana (Prefecte d’Apostolat), P. Ramon Olomí i Batlle (Conseller-Prefecte d’economia), P. Ricard Costa-Jussà (Provincial), i P. Màxim Muñoz i Duran (Vicari i Consell-Prefecte d’espiritualitat i formació).

El Provincial, el P. Ricard Costa-Jussà

El P. Ricard Costa-Jussà va néixer a Sabadell l’any 1967, ciutat on va cursar els seus primers estudis al Col·legi Claret. Va entrar com a postulant a la Congregació l’any 1979. Va fer la primera professió a Montgat l’any 1988, i el 1992 dugué a terme la professió perpètua a Vic. Va ser ordenat diaca l’any 1994 a Valls, i sacerdot a Sabadell, la seva ciutat natal, l’any 1995. Després del temps de postulantat i noviciat, va fer els estudis de filosofia i teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya. El P. Ricard va ser consultor d’apostolat entre els anys 2002 i 2010, i durant el darrer sexenni, del 2004 al 2010, va compaginar la funció de consultor exercint també de vicari provincial. El P. Costa- Jussà ha viscut a les comunitats de Sant Boi del Llobregat, Girona, Valls i Barcelona. Actualment és rector de la parròquia del Cor de Maria i de Sant Tomàs de Barcelona.

El Vicari i Conseller-Prefecte d’espiritualitat i formació, el P. Màxim Muñoz i Duran

El P. Muñoz va néixer el 6 d’agost de 1958 a Zarza Capilla (Badajoz). Va professar com a claretià el 1977 i va ser ordenat prevere el 1985. És doctor en Teologia per la universitat Gregoriana de Roma, amb una tesi sobre Yves Congar. Autor de diversos llibres i articles de teologia i pastoral, ha estat coordinador general i consiliari del moviment juvenil HORA-3, professor de teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya, l’ISCREB i l’Institut de Teologia Fonamental de St. Cugat, i membre del consell de redacció de les revistes Ephemerides Mariologicae y Selecciones de Teología. Del 2004 al 2016 ha estat Provincial dels Claretians de Catalunya. Actualment és President de la URC (Unió de Religiosos de Catalunya), President de la Fundació Claret i professor de la Facultat de Teologia de Catalunya.

El Conseller-Prefecte d’economia, el P. Ramon Olomí i Batlle

El P. Olomí va néixer a Artesa de Lleida el 1944. Va ser ordenat a Roma el maig del 1970.

És llicenciat en Teologia per la Universitat de Laterà de Roma i en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

Dins el si de la Província de Catalunya cal destacar que del 1970 al 1979 va residir a Montgat i a més a més de tenir diferents càrrecs parroquials, va dur a terme tasques com a professor del Seminari de Conreria i també com a formador de Postulants. Del 1979 al 1987 va ser Director del Col·legi Claret de Sabadell i del 1987 al1989 rector de la Parròquia de Sant Boi. En aquest mateix any, el 1989, i aquesta vegada des de Valls va encarregar-se de l’Administració i la Direcció del Col·legi Claret de Valls. El 1992 va esdevenir Provincial dels Claretians de Catalunya i ho va ser durant 12 anys. Una vegada finalitzat el període com a Provincial va ser escollit Administrador Provincial, tasca que està duent a terme des del 2004.

El Conseller-Prefecte d’apostolat, el Gmà. Josep Codina i Plana

El Gmà. Josep Codina va néixer a la Cellera de Ter (Girona) el 1967. Va fer la professió perpètua a Vic l’any 2011.

És llicenciat en Catequètica per l’Institut Superior de Ciències Religioses San Pío X de Madrid. Durant l’any 2005 va realitzar el postulantat a Vic, continuà amb el noviciat a Granada durant el curs 2005-2006. Va seguir amb l’etapa formativa a Vic fins el 2009. En aquest any es traslladà a Colmenar Viejo (Madrid) per ampliar els seus estudis i formació. El 2011 és destinat a Valls on s’ocupa de la pastoral del Col·legi Claret i de la parròquia Mare de Déu del Lledó. A partir de l’any 2012 és el responsable de la Pastoral Juvenil de la Província. És membre de la vocalia de la Pastoral Juvenil de la URC i també forma part de l’equip de Delegació de Pastoral Juvenil de l’arquebisbat de Tarragona.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection