Comunicació

Tal i com anuncia la missió dels Claretians; la comunicació és un element identitari en el si de la Congregació. La comunicació de la persona de Jesús i del seu Evangeli de vida i esperança, així com els seus valors humanitzadors. En funció de cada territori busquem els instruments més adequats per tal de dur a terme aquesta evangelització.

Dues de les institucions insígnia en la Província de Catalunya que d’una forma molt directa dediquen la seva activitat a la comunicació de l’Evangeli i de la persona de Jesús són:

>> L’Editorial Claret, SLU constituïda actualment com a grup d’empreses (Editorial, Llibreria i Distribuïdora) i que recull una de les activitats a les què Sant Antoni M. Claret va donar molta importància.

>> Fundació Claret que té com a objectiu comunicar de forma virtual i presencial, per tal que incideixi en l’opinió pública i la vida de les persones el cristianisme (i la religió) com a experiència significativa.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Materials Advent 2019

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection