Comunicació

Tal i com anuncia la missió dels Claretians; la comunicació és un element identitari en el si de la Congregació. La comunicació de la persona de Jesús i del seu Evangeli de vida i esperança, així com els seus valors humanitzadors. En funció de cada territori busquem els instruments més adequats per tal de dur a terme aquesta evangelització.

Dues de les institucions insígnia en la Província de Catalunya que d’una forma molt directa dediquen la seva activitat a la comunicació de l’Evangeli i de la persona de Jesús són:

>> L’Editorial Claret, SLU constituïda actualment com a grup d’empreses (Editorial, Llibreria i Distribuïdora) i que recull una de les activitats a les què Sant Antoni M. Claret va donar molta importància.

>> Fundació Claret que té com a objectiu comunicar de forma virtual i presencial, per tal que incideixi en l’opinió pública i la vida de les persones el cristianisme (i la religió) com a experiència significativa.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection