Comunicació

Tal i com anuncia la missió dels Claretians; la comunicació és un element identitari en el si de la Congregació. La comunicació de la persona de Jesús i del seu Evangeli de vida i esperança, així com els seus valors humanitzadors. En funció de cada territori busquem els instruments més adequats per tal de dur a terme aquesta evangelització.

Dues de les institucions insígnia en la Província de Catalunya que d’una forma molt directa dediquen la seva activitat a la comunicació de l’Evangeli i de la persona de Jesús són:

>> L’Editorial Claret, SLU constituïda actualment com a grup d’empreses (Editorial, Llibreria i Distribuïdora) i que recull una de les activitats a les què Sant Antoni M. Claret va donar molta importància.

>> Fundació Claret que té com a objectiu comunicar de forma virtual i presencial, per tal que incideixi en l’opinió pública i la vida de les persones el cristianisme (i la religió) com a experiència significativa.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged