Editorial

>> L’Editorial Claret, SLU constituïda actualment com a grup d’empreses (Editorial, Llibreria i Distribució) és una iniciativa dels Missioners Claretians de Catalunya, que recull una de les activitats a les què Sant Antoni M. Claret va donar molta importància.

>> Sant Antoni M. Claret es va adonar de la gran importància de l’ús de la premsa per a la tasca de comunicació de l’Evangeli. Sabem de la seva intensa activitat com escriptor, a partir de la primera publicació del Camí Dret -llavors un petit opuscle de 48 pàgines- en l’any 1843. Coneixem el pensament de Claret sobre el servei de la paraula escrita perquè en la seva Autobiografia, en parlar dels mitjans d’apostolat, li dedica una extensió considerable (cf. nn. 310-333 de l’Autobiografia de S. Antonio M. Claret). Aquest interès de Claret es va plasmar en projectes concrets, el més conegut d’ells la Llibreria Religiosa, la producció de la qual entre els anys 1848 a 1866 supera els 2.800.000 llibres i els 5.000.000 entre opuscles i fulls volants.

>> En fidelitat a aquesta història, l’Editorial Claret té com a missió promoure el desvetllament, la iniciació, formació i transmissió de la fe cristiana, i en general de valors humanitzadors, a través de l’edició, venda i distribució de llibres i materials audiovisuals.

>> Neix a Alemany el Claret Publishing Group

El mes d’octubre del 2011 i durant la Fira Internacionaldel Llibre de Frankfurt, va néixer el «Claret Publishing Group». Com cada any les cases editorials claretianes es van reunir durant la Fira per fer una valoració del curs editorial i el fruit més important de la trobada va ser la decisió dels editors claretians d’avançar i donar un pas ferm cap endavant per a mostrar al món una imatge de grup i una presència comuna.

El naixement de «Claret Publishing Group» dota, sens dubte, d’una major força i identitat als segells editorials claretians, alhora que serà un estímul per a seguir avançant en la col·laboració i en la creació de projectes comuns al servei de la congregació, de l’Església i de l’evangelització.

El logotip que podeu veure adjunt és el logotip oficial del grup i el trobareu inclòs en les publicacions dels diferents segells editorials claretians.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged