Editorial

>> L’Editorial Claret, SLU constituïda actualment com a grup d’empreses (Editorial, Llibreria i Distribució) és una iniciativa dels Missioners Claretians de Catalunya, que recull una de les activitats a les què Sant Antoni M. Claret va donar molta importància.

>> Sant Antoni M. Claret es va adonar de la gran importància de l’ús de la premsa per a la tasca de comunicació de l’Evangeli. Sabem de la seva intensa activitat com escriptor, a partir de la primera publicació del Camí Dret -llavors un petit opuscle de 48 pàgines- en l’any 1843. Coneixem el pensament de Claret sobre el servei de la paraula escrita perquè en la seva Autobiografia, en parlar dels mitjans d’apostolat, li dedica una extensió considerable (cf. nn. 310-333 de l’Autobiografia de S. Antonio M. Claret). Aquest interès de Claret es va plasmar en projectes concrets, el més conegut d’ells la Llibreria Religiosa, la producció de la qual entre els anys 1848 a 1866 supera els 2.800.000 llibres i els 5.000.000 entre opuscles i fulls volants.

>> En fidelitat a aquesta història, l’Editorial Claret té com a missió promoure el desvetllament, la iniciació, formació i transmissió de la fe cristiana, i en general de valors humanitzadors, a través de l’edició, venda i distribució de llibres i materials audiovisuals.

>> Neix a Alemany el Claret Publishing Group

El mes d’octubre del 2011 i durant la Fira Internacionaldel Llibre de Frankfurt, va néixer el «Claret Publishing Group». Com cada any les cases editorials claretianes es van reunir durant la Fira per fer una valoració del curs editorial i el fruit més important de la trobada va ser la decisió dels editors claretians d’avançar i donar un pas ferm cap endavant per a mostrar al món una imatge de grup i una presència comuna.

El naixement de «Claret Publishing Group» dota, sens dubte, d’una major força i identitat als segells editorials claretians, alhora que serà un estímul per a seguir avançant en la col·laboració i en la creació de projectes comuns al servei de la congregació, de l’Església i de l’evangelització.

El logotip que podeu veure adjunt és el logotip oficial del grup i el trobareu inclòs en les publicacions dels diferents segells editorials claretians.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Materials Advent 2019

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection