Distribuïdora Claret

>> La Distribuïdora Claret es va crear l’any 2003, formant part del grup Claret, per cobrir un sector dins la distribució d’editorials religioses oferint servei a totes les llibreries, col·legis, bisbats i parròquies de Catalunya. La distribució d’editorials religioses abans de l’any 2003 a Catalunya, restava en les mans de les pròpies editorials, fet que creava una forta dispersió, i una gran quantitat d’interlocutors per a les llibreries. Aquest fet repercutia negativament tant en les compres, com en la desinformació i també en la falta d’interès per part del sector tret dels llibreters religiosos. Claret, aprofitant el seu nom i pes específic dins el món religiós, sobretot a Catalunya, però també a tot l’Estat Espanyol, va aglutinar la distribució del 80% de les editorials religioses, i així va crear un punt de referència per a qualsevol llibreria, compra, consulta o informació sobre el llibre religiós.

>> La seu administrativa de la distribuïdora, es troba al carrer Roger de Llúria, 5, dins l’edifici que aglutina al mateix temps, la llibreria i també l’editorial. Aquest aspecte és rellevant perquè implica que es pugui treballar amb una gran unió i complicitat amb la resta del grup Claret. El magatzem de distribució està situat a Montgat, i des d’aquest en surten cada dia les comandes dels clients. La bona i profunda relació amb la resta del Grup, fa que la Llibreria Claret sigui el millor client de la distribuïdora, i al mateix temps l’Editorial Claret, sigui el millor proveïdor de la mateixa.

>> A partir de l’any 2010, i per poder afrontar la forta crisi econòmica, la distribuïdora, es va enfocar, no tan sols a editorials religioses petites, que abans potser no formaven part de la distribuïdora, per la poca quantitat de llibres que publicaven, sinó que va ampliar el seu canal de distribució vers editorials no religioses, que volien arribar als clients del món religiós, i que anteriorment no ho havien pogut fer mai.

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged