Distribuïdora Claret

>> La Distribuïdora Claret es va crear l’any 2003, formant part del grup Claret, per cobrir un sector dins la distribució d’editorials religioses oferint servei a totes les llibreries, col·legis, bisbats i parròquies de Catalunya. La distribució d’editorials religioses abans de l’any 2003 a Catalunya, restava en les mans de les pròpies editorials, fet que creava una forta dispersió, i una gran quantitat d’interlocutors per a les llibreries. Aquest fet repercutia negativament tant en les compres, com en la desinformació i també en la falta d’interès per part del sector tret dels llibreters religiosos. Claret, aprofitant el seu nom i pes específic dins el món religiós, sobretot a Catalunya, però també a tot l’Estat Espanyol, va aglutinar la distribució del 80% de les editorials religioses, i així va crear un punt de referència per a qualsevol llibreria, compra, consulta o informació sobre el llibre religiós.

>> La seu administrativa de la distribuïdora, es troba al carrer Roger de Llúria, 5, dins l’edifici que aglutina al mateix temps, la llibreria i també l’editorial. Aquest aspecte és rellevant perquè implica que es pugui treballar amb una gran unió i complicitat amb la resta del grup Claret. El magatzem de distribució està situat a Montgat, i des d’aquest en surten cada dia les comandes dels clients. La bona i profunda relació amb la resta del Grup, fa que la Llibreria Claret sigui el millor client de la distribuïdora, i al mateix temps l’Editorial Claret, sigui el millor proveïdor de la mateixa.

>> A partir de l’any 2010, i per poder afrontar la forta crisi econòmica, la distribuïdora, es va enfocar, no tan sols a editorials religioses petites, que abans potser no formaven part de la distribuïdora, per la poca quantitat de llibres que publicaven, sinó que va ampliar el seu canal de distribució vers editorials no religioses, que volien arribar als clients del món religiós, i que anteriorment no ho havien pogut fer mai.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection