Casa d’Espiritualitat Claret

La Casa d’Espiritualitat Claret de Vic va ser inaugurada el 1951 i totalment reformada el 2004. D’alguna manera continua el servei de l’antiga casa d’Exercicis inclosa a la Casa Mare. L’ànima de la seva construcció i posada en funcionament va ser el claretià P. Lluís Pujol que fundà el mateix 1951 les Missioneres de la Institució Claretiana. Encara avui les Missioneres continuen al servei de la Casa.

La Casa d’Espiritualitat Claret ofereix un bon acolliment i una acurada atenció a persones de totes les edats i de tots els estaments socials, que desitgen uns dies de pau espiritual i de retrobament amb Déu.

La casa ofereix diversos espais per desenvolupar les tasques necessàries per fer de la seva estada una experiència única:

casa_espirit_hab>> Habitacions: la Casa disposa de 33 habitacions individuals i 18 dobles (preparades per a matrimonis) totalment insonoritzades de sorolls exteriors. Les habitacions estan totalment equipades i disposen dels següents serveis: bany complert, telèfon i connexió a Internet.

 

casa_espirit_sala_multi_f>> Sales de reunions: la Casa disposa de 5 sales de reunions. La Sala Mª Dolors Solà que es tracta d’una sala polivalent d’activitats amb una capacitat per a 35 persones. Una altra sala amb capacitat per a 16 persones i les tres restants amb una capacitat per a 8 persones.

casa_espirit_sales>> Sala multifuncional: sala amb una capacitat de 40 persones equipada amb TV, reproductor de vídeo i DVD i connexió a Internet.

 

 

casa_espirit_sala_actes>> Sala d’actes: sala amb una capacitat per a 60 persones equipada amb TV, reproductor de vídeo i DVD, pantalla, connexió a Internet i aire condicionat.

 

 

casa_espirit_informatica>> Sala d’Informàtica: que consta de tres ordinadors amb connexió a Internet i una fotocopiadora.

 

 

casa_espirit_oratori>> Oratori: espai adequat per a la pregària personal i celebracions litúrgiques per a grups reduïts.

 

 

casa_espirit_capella>> Capella: consta de dues parts: la capella gran, amb capacitat per a unes 60 persones, on s’hi celebra la litúrgia, i un petit oratori, només per a pregària personal, ambientat amb icones i llantions. Disposa de megafonia, altaveus i aire condicionat.

 

 

casa_espirit_menjador>> Menjador: ampli i comunicat amb l’exterior. Amb una capacitat per a 90 persones. Disposa de megafonia.

 

 

Pots descarregar-te el fulletó informatiu prement l’enllaç.

Reportatge del programa Signes del Temps de TV3 sobre la Casa d’Espiritualitat Claret

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection