Casa d’Espiritualitat Claret

La Casa d’Espiritualitat Claret de Vic va ser inaugurada el 1951 i totalment reformada el 2004. D’alguna manera continua el servei de l’antiga casa d’Exercicis inclosa a la Casa Mare. L’ànima de la seva construcció i posada en funcionament va ser el claretià P. Lluís Pujol que fundà el mateix 1951 les Missioneres de la Institució Claretiana. Encara avui les Missioneres continuen al servei de la Casa.

La Casa d’Espiritualitat Claret ofereix un bon acolliment i una acurada atenció a persones de totes les edats i de tots els estaments socials, que desitgen uns dies de pau espiritual i de retrobament amb Déu.

La casa ofereix diversos espais per desenvolupar les tasques necessàries per fer de la seva estada una experiència única:

casa_espirit_hab>> Habitacions: la Casa disposa de 33 habitacions individuals i 18 dobles (preparades per a matrimonis) totalment insonoritzades de sorolls exteriors. Les habitacions estan totalment equipades i disposen dels següents serveis: bany complert, telèfon i connexió a Internet.

 

casa_espirit_sala_multi_f>> Sales de reunions: la Casa disposa de 5 sales de reunions. La Sala Mª Dolors Solà que es tracta d’una sala polivalent d’activitats amb una capacitat per a 35 persones. Una altra sala amb capacitat per a 16 persones i les tres restants amb una capacitat per a 8 persones.

casa_espirit_sales>> Sala multifuncional: sala amb una capacitat de 40 persones equipada amb TV, reproductor de vídeo i DVD i connexió a Internet.

 

 

casa_espirit_sala_actes>> Sala d’actes: sala amb una capacitat per a 60 persones equipada amb TV, reproductor de vídeo i DVD, pantalla, connexió a Internet i aire condicionat.

 

 

casa_espirit_informatica>> Sala d’Informàtica: que consta de tres ordinadors amb connexió a Internet i una fotocopiadora.

 

 

casa_espirit_oratori>> Oratori: espai adequat per a la pregària personal i celebracions litúrgiques per a grups reduïts.

 

 

casa_espirit_capella>> Capella: consta de dues parts: la capella gran, amb capacitat per a unes 60 persones, on s’hi celebra la litúrgia, i un petit oratori, només per a pregària personal, ambientat amb icones i llantions. Disposa de megafonia, altaveus i aire condicionat.

 

 

casa_espirit_menjador>> Menjador: ampli i comunicat amb l’exterior. Amb una capacitat per a 90 persones. Disposa de megafonia.

 

 

Pots descarregar-te el fulletó informatiu prement l’enllaç.

Reportatge del programa Signes del Temps de TV3 sobre la Casa d’Espiritualitat Claret

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged