Famílies, grups i comunitats

Recessos familiars

>> Des de l’any 2004 la Fundació Claret organitza un conjunt de tres recessos anuals per a famílies sensibilitzades en la formació cristiana dels seus fills. Aquests recessos tenen una periodicitat trimestral coincidint amb els temps forts del calendari cristià: Advent, Quaresma i Pasqua. Es realitzen a la Casa d’Espiritualitat dels Claretians de Vic i duren un cap de setmana: des del dissabte just abans de dinar, al diumenge després d’aquest àpat.

Habitualment s’hi reuneixen vora noranta persones -unes 25 famílies- que, a partir de dinàmiques diverses adreçades a grups d’edats diferents (infants, adolescents, joves i adults), comparteixen aquest espai de creixement en la fe, que el valoren d’una forma molt positiva i que engresquen a conèixer a aquelles altres famílies que hi puguin estar interessades.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les famílies organitzadores a través del correu electrònic casaesp@claretians.cat

Pasqua Familiar i d’Adults de Vic

>> Cada any, per Setmana Santa (de dijous a la tarda fins a diumenge matí), una colla de famílies i adults, acompanyats pels Claretians, fan realitat una intensa experiència de fe entorn a la celebració joiosa de la Pasqua. Durant aquest dies es compagina la vivència espiritual amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de les celebracions, activitats, catequesis, tallers, etc…, pensades per a pares, fills i adults, per anar compartint tots plegats l’experiència de la Pasqua.

La Pasqua Familiar i d’Adults de Vic va adreçada a famílies amb fills fins a 15 anys i adults que vulguin viure i compartir una experiència de fe oberta i enriquidora.

Per a més informació premeu l’enllaç.

Paral·lelament a la Pasqua Familiar i d’Adults durant la Setmana Santa té lloc a Vespella (Osona) la Pasqua Jove que reuneix un bon nombre de joves per celebrar i viure plegats la Pasqua.

Per a més informació premeu l’enllaç.

Si voleu conèixer de més a prop la Pasqua Jove a Vespella mireu aquest reportatge que el TN de TV3 va gravar sobre aquesta el 2013.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged