Famílies, grups i comunitats

Recessos familiars

>> Des de l’any 2004 la Fundació Claret organitza un conjunt de tres recessos anuals per a famílies sensibilitzades en la formació cristiana dels seus fills. Aquests recessos tenen una periodicitat trimestral coincidint amb els temps forts del calendari cristià: Advent, Quaresma i Pasqua. Es realitzen a la Casa d’Espiritualitat dels Claretians de Vic i duren un cap de setmana: des del dissabte just abans de dinar, al diumenge després d’aquest àpat.

Habitualment s’hi reuneixen vora noranta persones -unes 25 famílies- que, a partir de dinàmiques diverses adreçades a grups d’edats diferents (infants, adolescents, joves i adults), comparteixen aquest espai de creixement en la fe, que el valoren d’una forma molt positiva i que engresquen a conèixer a aquelles altres famílies que hi puguin estar interessades.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les famílies organitzadores a través del correu electrònic casaesp@claretians.cat

Pasqua Familiar i d’Adults de Vic

>> Cada any, per Setmana Santa (de dijous a la tarda fins a diumenge matí), una colla de famílies i adults, acompanyats pels Claretians, fan realitat una intensa experiència de fe entorn a la celebració joiosa de la Pasqua. Durant aquest dies es compagina la vivència espiritual amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de les celebracions, activitats, catequesis, tallers, etc…, pensades per a pares, fills i adults, per anar compartint tots plegats l’experiència de la Pasqua.

La Pasqua Familiar i d’Adults de Vic va adreçada a famílies amb fills fins a 15 anys i adults que vulguin viure i compartir una experiència de fe oberta i enriquidora.

Per a més informació premeu l’enllaç.

Paral·lelament a la Pasqua Familiar i d’Adults durant la Setmana Santa té lloc a Vespella (Osona) la Pasqua Jove que reuneix un bon nombre de joves per celebrar i viure plegats la Pasqua.

Per a més informació premeu l’enllaç.

Si voleu conèixer de més a prop la Pasqua Jove a Vespella mireu aquest reportatge que el TN de TV3 va gravar sobre aquesta el 2013.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection