Govern Provincial

El darrer capítol provincial del 2016, va elegir per al sexenni 2016-2022, el següent Govern Provincial:

P1010403Govern Provincial de Catalunya. D’esquerra a dreta: G. Josep Codina i Plana (Prefecte d’Apostolat), P. Ramon Olomí i Batlle (Conseller-Prefecte d’economia), P. Ricard Costa-Jussà (Provincial), i P. Màxim Muñoz i Duran (Vicari i Consell-Prefecte d’espiritualitat i formació).

El Provincial, el P. Ricard Costa-Jussà

El P. Ricard Costa-Jussà va néixer a Sabadell l’any 1967, ciutat on va cursar els seus primers estudis al Col·legi Claret. Va entrar com a postulant a la Congregació l’any 1979. Va fer la primera professió a Montgat l’any 1988, i el 1992 dugué a terme la professió perpètua a Vic. Va ser ordenat diaca l’any 1994 a Valls, i sacerdot a Sabadell, la seva ciutat natal, l’any 1995. Després del temps de postulantat i noviciat, va fer els estudis de filosofia i teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya. El P. Ricard va ser consultor d’apostolat entre els anys 2002 i 2010, i durant el darrer sexenni, del 2004 al 2010, va compaginar la funció de consultor exercint també de vicari provincial. El P. Costa- Jussà ha viscut a les comunitats de Sant Boi del Llobregat, Girona, Valls i Barcelona. Actualment és rector de la parròquia del Cor de Maria i de Sant Tomàs de Barcelona.

El Vicari i Conseller-Prefecte d’espiritualitat i formació, el P. Màxim Muñoz i Duran

El P. Muñoz va néixer el 6 d’agost de 1958 a Zarza Capilla (Badajoz). Va professar com a claretià el 1977 i va ser ordenat prevere el 1985. És doctor en Teologia per la universitat Gregoriana de Roma, amb una tesi sobre Yves Congar. Autor de diversos llibres i articles de teologia i pastoral, ha estat coordinador general i consiliari del moviment juvenil HORA-3, professor de teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya, l’ISCREB i l’Institut de Teologia Fonamental de St. Cugat, i membre del consell de redacció de les revistes Ephemerides Mariologicae y Selecciones de Teología. Del 2004 al 2016 ha estat Provincial dels Claretians de Catalunya. Actualment és President de la URC (Unió de Religiosos de Catalunya), President de la Fundació Claret i professor de la Facultat de Teologia de Catalunya.

El Conseller-Prefecte d’economia, el P. Ramon Olomí i Batlle

El P. Olomí va néixer a Artesa de Lleida el 1944. Va ser ordenat a Roma el maig del 1970.

És llicenciat en Teologia per la Universitat de Laterà de Roma i en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

Dins el si de la Província de Catalunya cal destacar que del 1970 al 1979 va residir a Montgat i a més a més de tenir diferents càrrecs parroquials, va dur a terme tasques com a professor del Seminari de Conreria i també com a formador de Postulants. Del 1979 al 1987 va ser Director del Col·legi Claret de Sabadell i del 1987 al1989 rector de la Parròquia de Sant Boi. En aquest mateix any, el 1989, i aquesta vegada des de Valls va encarregar-se de l’Administració i la Direcció del Col·legi Claret de Valls. El 1992 va esdevenir Provincial dels Claretians de Catalunya i ho va ser durant 12 anys. Una vegada finalitzat el període com a Provincial va ser escollit Administrador Provincial, tasca que està duent a terme des del 2004.

El Conseller-Prefecte d’apostolat, el Gmà. Josep Codina i Plana

El Gmà. Josep Codina va néixer a la Cellera de Ter (Girona) el 1967. Va fer la professió perpètua a Vic l’any 2011.

És llicenciat en Catequètica per l’Institut Superior de Ciències Religioses San Pío X de Madrid. Durant l’any 2005 va realitzar el postulantat a Vic, continuà amb el noviciat a Granada durant el curs 2005-2006. Va seguir amb l’etapa formativa a Vic fins el 2009. En aquest any es traslladà a Colmenar Viejo (Madrid) per ampliar els seus estudis i formació. El 2011 és destinat a Valls on s’ocupa de la pastoral del Col·legi Claret i de la parròquia Mare de Déu del Lledó. A partir de l’any 2012 és el responsable de la Pastoral Juvenil de la Província. És membre de la vocalia de la Pastoral Juvenil de la URC i també forma part de l’equip de Delegació de Pastoral Juvenil de l’arquebisbat de Tarragona.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged